Von Mayreen kartano.

Kyra oli saanut uusia voimia ja pikku hiljaa hän alkoi puhua muutamia pieniä lauseita. Kaksosten hoito vie kumminkin naiselta paljon voimia. Kyra alkoi lähestyä keski-ikää nopeasti. Kitiara sai tarpeeksi veljestään ja siskostaan ja hänestä tuli ilkeä näitä kohtaa. Aina kun Kyra sai nukkutettua jommankumman vauvoista, Kitiara tuli ja huusi ja mesosi saadakseen äitinsä huomion. Kyra oli järkyttynyt siitä miten kauhea tytär suloisesta Kitiarasta oli tullut.
PP140.jpg

Kyra ja Tomas tunsivat olevansa pulassa Kitiaran kanssa. He juttelivat usein iltaisin siitä mitä he tekisivät nuoren ja itsepäisen Kitiaran kanssa.
PP139.jpg

Vain muutaman kuukauden päästä, Kyra huomasi kauhukseen jälleen olevansa raskaana. Nainen järkyttyi tajutessaan, että hänelle tulisi jälleen lisää yksi suu ruokittavaksi.
PP138.jpg

Kyra pysyi vielä toistaiseksi vaiti raskaudestaan. Iltaisin kun hän laittoi Tanisin ja Evaryn nukkumaan, hän mietti synkkiä ajatuksia siitä, että päättäisi päivänsä. Nainen oli niin väsynyt, kaikeen siihen mitä hän tilalla oli viimeisten vuosien aikana joutunut kokemaan. Kyra alkoi todella harkita keinoa päästä kaikesta siitä tuskasta mitä kukaan ei voisi millään voimalla poistaa.
PP137.jpg

Parin päivän päästä onneksi elämä helpottui hieman kun lapset kasvoivat jälleen.

Kitiarasta kasvoi hurmaava nuori neito. Hänen suklaanväriset silmät hymyilivät leikkisästi ja antoivat selviä lupauksia villistä seikkailusta sille miehelle, joka hänet joskus naisi. Samalla hänen vaalea ihonsa sekä enkelimäiset kutrinsa saivat hänet näyttämään viattomalta ja puhtaalta kuin itse Äiti maa.
PP134.jpg

Evarysta kasvoi hurmaava iloinen lapsi. Hän oli kuin äitinsä kopio ja hänestä tulisi varmasti kaunein ja kiltein lapsi mitä Von Mayreen suvussa olisi nähty.
PP135.jpg

Valitettavasti Tanisin kasvaessa huomattiin eräs asia. Tanis ei koskaan tulisi olevaan täysin normaali. Hän oli melkein sokea ja tarvitsisi pikimmiten lasit lisäksi hänen aivotoiminta vaikutti hieman vajavaiselta. Silti Tomas oli ylpeä toisesta pojastaan, vaikka olisikin varmaa, ettei Tanis varmaan koskaan näkisi 18-vuotis päiväänsä.
PP136.jpg

Samoina vuosina Von Mayreen metsästysmajalla.

Tika Von Mayree ja Dave Vilpuri tuottivat Täti Aalle enemmänpään vaivaa kuin Terius ja Teririel yhteensä. Ambrosia ei voinut hetkeksikään päästää paria silmistään. Hän oli luvannut Tomasille, että tämän esikoinen astuisi neitsyenä avioon, mutta Tika tuntui tekevän tuosta ajatuksesta täysin mahdottoman.

Viimeinen pisara oli Täti Aalle se kun Dave ja Tika keskellä yötä hiippailivat kahdestaan pesu ja huusi rakennukseen. Huomatessaan, että pari oli kadonnut hän veti ulkovaatteet päälleen ja ryntäsi rakennukselle. Ambrosia vetäisi oven auki ja järkyttyi näkemästään. Dave suuteli himokkaasti alusvaatteissaan oleskelevaa Tikaa.
"NYT RIITTI! DAVE SINÄ SAAT NAIDA TIKAN HEITI PAIKALLA JOS ETTE VOI VASTUSTAA LIHAN HIMOA!", Ambrosia karjaisi lempivälle parille. Nolostuneina ja järkyttyneinä Tika ja Dave tuijottivat vanhaa vihaista naista.
PP133.jpg

Vain muutama viikko tämän episoidin jälkeen Dave Vilpuri teki Tika Cristina Von Mayreesta, Tika Cristina Vilpurin, Ardianin parhaan viinitilallisen miehen kunniallisen vaimon.
PP132.jpg

Dave ja Tika lupasivat, että muuttaisivat heti keväällä Vilpurin suvuntilalle. Loppu talvi näytti olevan todella ankara ja Dave ja Tika eivät halunneet ottaa riskiä sairastua.

Tuo loppu talvi näytti erinäisiä seikkoja kaksosista. Kohtalo puhui siis jälleen.

Jostain kumman syystä Terius ja Kitiara alkoivat kiehtomaan toisiaan paljon. Noiden kahden nuoren välille näytti syntyvän aivan erikoinen suhde. Kitiaralla ja Teriuksella kun ei ollut paljoa ikäeroakaan. Eräänä iltana Tika järkyttyikin kuullessaan ohimennen kun Terius totesi serkulleen:
"Suutelisin sinua, mutta en voi vielä aika ei ole oikea"
PP131.jpg

Teririel taas vietti paljon aikaansa yläkerrassa ja tuijotti talviseen synkkään metsään mietteissään. Hänellä oli oma salaisuutensa, josta kukaan muu ei tiennyt. Teririel oli eräänä päivänä nähnyt Gloomin liikkuvan metsässä. Hän oli ollut niin lumoutunut näystä, että hän halusi nähdä tuon olennon uudestaan.
PP130.jpg

Kevät tuli ja lumet suli, tuli siis Tikan ja Daven muuton aika. Tika rakastui taloon johon he muuttivat, Dave oli onnellinen siitä että oli pystynyt tyydyttämään vaimonsa toiveet talon kanssa.
PP129.jpg

Pian Tikan lähdön jälkeen Teriukselle tapahtui jotain. Hänestä tuli Valittu. Terius alkoi nähdä näkyjä joissa maa muuttui milloin veriseksi, milloin tuleksi. Hän näki erilaisia näkyjä olennosta, lapsesta joka näytti häneltä. Ensimmäistä kertaa elämässään Terius pelkäsi sitä voimaa mikä hänen sisällään kasvoi ja voimistui päivä päivältä.
PP128.jpg

Koska Täti Aalle Terius ei halunnut puhua noista asioista, eikä kukaan muukaan häntä varmaankaan ymmärtäisi, hän kertoi niistä veljelleen. Silti Terius vannotti että Teririel ei koskaan kertoisi kenellekkään näyistä. Ei vaikka henki olisi uhattunna. Totta kai kiltti ja suloinen Teririel lupasi kaiken rakkaudesta veljeensä, joka käytti häntä vain päästäkseen omiin päämääriinsä.
PP127.jpg

Samana keväänä pojista varttui nuoria miehen alkuja.

Teriuksesta kasvoi yllättävän hienostunut ja isänsä näköinen nuori mies.
PP126.jpg

Teririellistä taas kasvoi seikkailunhaluinen nuori villikko ori. Teririelissä näkyyi selvästi hänen rakastavan ja lempeän äitinsä luonne.
PP125.jpg

Mutta juuri kun Täti Aa luuli selvinneensä tehtävästään hän sai ikäviä uutisia kasapäin Von Mayreen kartanolta...

Jatkuu...