HUOM! Osa sisältää hieman simsalastomuutta!

Viimein tuli se yö jolloin Miscah ja Talmier olivat suunnitelleet pakenemisensa Katen ja Damuksen kanssa. Miscah oli tietoinen siitä että Raff ja Anna pitivät yöllä salaisen tapaamisen, jossa he suunnittelivat Damuksen murhaamista. Varovasti puolhaltia raotti ovea  ja näki vanhukset juttelemassa keskenään.
PPU34.jpg

Samaan aikaan Talmier oli käskenyt Damusta ja Katea pukemaan ja selitti näille tilanteen niin hyvin kuin pystyi ja kykeni.
PPU33.jpg

Varovasti Miscah sulki oven ja raahasi erään penkin oven tukkeeksi, jotta se pidättelisi Isä Raffia ja Annaa niinkauan, että he pääsisivät pakenemaan.
PPU32.jpg

Kumminkin Isä Raff kuuli kun penkkiä raahattii, mutta liian myöhään. He olivat nalkissa. "AVAA OVI MISCAH!", vahus huusi ja takoi ovea. Anna lyyhistyi maahan itkemään.
PPU31.jpg

Pian nelikko seisoi pihalla ja he päättivät lähteä kiertämään vuorien kautta kohti eteläistä merta. Miscah nosti väsyneen Katen syliinsä ja he lähtivät kävelemään....
PPU30.jpg

Kohti pimenevää metsää.
PPU29.jpg

He kulkivat...
PPU28.jpg

päivää...
PPU27.jpg

Ja yötä...
PPU26.jpg

Kunnes eräänä sateisena päivänä he pääsivät aloittamaan laskeutumisen vuorilta alas laaksoon.
PPU25.jpg

Alhaalta kuusimetsän reunasta he löysivät hylätyn mökin jossa he voisivat piileskellä.
PPU24.jpg

Astuessaan sisään he huomasivat heti että talo oli ollut vanha karjatila, mutta siellä oli joskus asunut myös joku.
PPU23.jpg

Sillä välin kun Miscah ja lapset järjestelivät paikkoja ja purkivat muutamia aitauksia, teki Talmier heille uudet vaatteet.
PPU22.jpg

Lisäksi he leikkasivat kaikkien hiuksia hieman. Varsinkin Katelle oli kova paikka menettää kiharansa, onneksi Damus oli oppinut lohduttamaan tytön hetkessä.
PPU20.jpg

Eipä aikaakaan kun itse kunningas Felix saapui tyttärensä ja tämän rengin kanssa asunnolle. Miscah suostutteli kuninkaan jättämään heidät rauhaan, sillä tavalla että hän lupasi joka kevät metsästää kuninkaalle mehevän hirvenpaistin tai pullean fasaanin. Felix tietysti suostui, olihan hän hyvän ruuan ystävä.
PPU21.jpg

Kuningas oli myös kova naisten perään ja hän iskikin silmänsä nuoreen Kateen ja huokutteli tätä hovineidoksi linnaan. Kate lupasi harkita asiaa kuhan olisi tarpeeksi vanha hovineidoksi ja kuningas tuntui tyytyvän vastaukseen.
PPU19.jpg

Talmier oli valmistanut koko porukalle aterian, jossa hän sai sovittua myös, että he ja David sekä Jade kävisivät vaihtokauppaa niin ettei aina tarvitsisi lähteä kylille asti ostamaan kaikkea tarvittavaa.
PPU18.jpg

Pian nainen poistui ulos Miscahin luokse ja kuiskasi onnellisena. "He suostuvat etteivät kerro meistä kellekään" Nainen sanoi ja suuteli miestä.
PPU17.jpg

Kun illalla lapset oli saatu nukkumaan niin Miscah käveli naisen luokse. "Talmier, rakkani" hän kuiskasi ja nainen sulki kirjan jota oli lukemassa ja katsoi puolhaltiaa hymyilen, "Niin?"
PPU16.jpg

Mies veti naisen ylös ja polvistui tämän eteen. "Rakastan sinua niin paljon että haluan sinu kokonaan omaksi" Miscah sanoi ja ojensi Talmierille sormuksen.
PPU15.jpg

Nainen nosti sormuksen ja ihaili sitä sanattomana.
PPU14.jpg

Hän pujotti sen sormeensa ja katseli sitä onnellisena. "Tottakai tulen vaimoksesi Miscah rakkaani" hän sanoi ja mies tunsi kuinka hänen sydämensä oli pysähtyä onnesta.
PPU13.jpg

Kun mies pääsi ylös nainen kapsahti hänen kaulaansa ja halasi tätä onnellisena.
PPU12.jpg

Sinä yönä he päättivät antautua toisilleen kokonaan.
PPU11.jpg

Hellistä suudelmista he vajosivat pian nauttimaan täysillä toisistaan.
PPU10.jpg

Sinä yönä vain metsä kuunteli heidän rakkauden tunnustuksiaan.
PPU9.jpg

Kunnes he viimein nukahtivat sylikkäin heinien sekaan.
PPU8.jpg

Kuukausia myöhemmin Talmier huomasi että muisto yöstä oli syntyvä lihaksi ja luuksi. Ja Miscah oli onnellisempi kuin koskaan.
PPU7.jpg

Niinpä Miscah ja Talmier menivät naismisiin ja Talmieristä tuli Talmier Asterlie.
PPU6.jpg

Sitten sinä talvena heille syntyi tytär Mistal Asterlie.
PPU5.jpg

Mistalista kasvoi nopeasti pieni tyttö ja Miscah huomasi selvästi että tytön suonissa virtasi hitunen haltianverta, tämän vaaleista silkkisistä hiuksista sekä paksuista tummista ripsistä.
PPU4.jpg

Pian myös Katesta kasvoi nuori naisen alku.
PPU2.jpg

Ja Damuksesta nuori herra.
PPU3.jpg

Ja väistämätön tapahtui. Koska Damus ja Kate olivat aina tienneet etteivät olleet sisko ja veli he rakastuivat pian toisiinsa palavasti.
PPU.jpg

Jatkuu...