Von Mayreen pohjoinentila.

Amalie hoiti vanhoja toimiaan tilalla. Oli piika sekä Jaden seuraneiti.
PP111.jpg

Jade päätti antaa tilaisuuden rakkaudelle ja pikkuhiljaa hän alkoi osoittaa tulevalle miehelleen Raistlinille merkkejä siitä että halusi tämän aviomiehekseen.
PP110.jpg

Myös Amalie alkoi pikkuhiljaa pitämään tulevasta miehestään David Beringistä, David oli tilan renkinä ja hänelle oli luvattu vaimo Amaliesta.
PP108.jpg

Mutta aina kun vain pystyi Amalie ja Raistlin hellivät toisiaan salaa, he olivat niin rakastuneita toisiinsa ettei edes tieto siitä etteivät he koskaan saisi toisiaan, voinut estää heidän kiellettyä rakkauttaan.
PP109.jpg

Pian Jade ja Raistiln pääsivät sille asteelle, että he alkoivat helitellä toisiaan yön pimeimpinä tunteina.
PP112.jpg

Pian Raistlin saavutti halutun iän, jotta hän voisi mennä naimisiin Jaden kanssa. Miehen ennen vaaleat hiukset tummenivat samanvärisiksi kuin syksyinen kaura.
PP113.jpg

Niinpä sitten ennen syksyä pohjoisella tilalla vietettiin häitä. Juhlat olivat kerrassaan mahtavat paikalla oli koko Von Mayreen suku sekä tietysti itse Kuningas Felix.
PP115.jpg

Juhlat kestivät myöhään yöhön ja ruokaa ja juomaa riitti jokaiselle.
PP116.jpg

Samana yönä Jade matkusti isänsä sekä Davidin kanssa veljeään Prinssi Sionia vastaan ja niinpä Amalie ja Raistlin jäivät kaksin.

Tietysti kiusaus kasvoi liian voimakkaaksi ja he viettivät yhteisen yön.
PP121.jpg

Tuon jälkeen elämä jatkui normaalina, Raistlin ja Jade yrittivät saada jälkikasvua ja David ja Amalie alkoivat järjestelemään omia häitään.

Noin kuukauden kulttua Amalie kertoi tulevalle miehelleen Davidille olevansa raskaana. Mies oli onnellinen tulevan vaimonsa siunatusta tilasta. Samoin kuin myös Amalie itse.
PP114.jpg

Pian myös Raistlin ja Jade onnistuivat ja nuoremman Rouva Von Mayreen vatsa alkoi pyöristyä kauniisti.
PP117.jpg

Sitten pian Amalie synnytti aivan yksin, mutta onneksi tyttö oli joskus ollut mukana lapsen maailmaan auttamisessa ja hän onnistui hommassa täysin yksin.
PP120.jpg

Amalie sai ihanan pojan, joka sai nimekseen Strum Fismerius, sillä David ei ollut vielä kerennyt naida naista.

Pian pojan syntymän jälkeen kumminkin Amaliesta tuli Rouva Bering pienessä koruttomassa tilanteessa paikalla vain he kaksi.
PP119.jpg

Kuukaudet kuluivat ja Strumista kasvoi komea pikku mies.
PP122.jpg

Seuraavana päivänä Strumin kasvusta Jade synnytti kivuliaasti. Raistlin rukoili jumalia säästämään vaimonsa sekä lapsensa.
PP123.jpg

Viimein maailmaan syntyi pikkuinen tyttö lapsi Shade Von Mayree.
PP124.jpg

 Hän oli Jaden uusi silmäterä, mutta nainen oli harmissaan sillä poika olisi ollut tärkeä osa hänen omaa suunnitelmaansa kaapata Ardianin valta. Hän siis joutuisi vielä uudelleen kokemaan saman tuskan, mutta valta olisi sen arvoista.

Jatkuu...